تولید کنندگان انواع باقلا سبز، برای فروش این محصول، آن را در فصل بهار به صورت تازه و با پوست و در دیگر فصول سال به صورت خشک شده و بدون پوست عرضه می کنند.
همانطور که می دانید ما در بازار ها معمولا دو نوع باقلا را می توانیم پیدا کنیم.
• باقلا تازه
• باقلا خشک
باقلا تازه دارای طبعی سرد و تر است و باقلا خشک دارای طبعی سرد و خشک می باشد.
باقلا تازه از دسته صیفیجات بوده و باقلا خشک از خانواده حبوبات بشمار می رود.
باقلا سبز حاوی ویتامین ها و مواد موعدنی بیشماری می باشد اما از آن معمولا به سبب طعم بینظیرش استقبال می شود.
تولیدکنندگان انواع باقلا سبز
تولید کنندگان انواع باقلا سبز، این محصول را معمولا در مناطق سردسیری وش مالی کشور کشت می کنند.
بهترین زمان برای کشت باقلا فصل پاییز بوده و فصل برداشت آن، فصل بهار می باشد.
لوبیا عروس فله دارای کاربرد های بسیار زیادی می باشند اما بیشترین میزان استفاده از لوبیا در خانواده های ایرانی، به پخت لوبیا پلو و همچنین لوبیا آبپز تعلق دارد.
باقلا سبز ها پس از برداشت به شکل های زیر بسته بندی می شوند.
• باقلا سبز خشک
• باقلا سبز بسته بندی شده
• باقلا سبز با پوست
• باقلا سبز بدون پوست
• باقلا سبز پاک شده
باقلا سبز با پوست
باقلا سبز یکی از خوشمزه ترین خوراکی های تولید شده می باشد که مخصوصا در فصول سرد سال بسیار طرفدار دارد.
در فصل زمستان پخت باقلا و لوبیا عروس خمین در مناطق سردسیر، بسیار انجام می گیرد. و باید به این نکته اشاره کرد که، خریداران این نوع باقلا و لوبیا بسیار هستند.
باقلا سبز را به شکل های مختلفی مورد استفاده قرار می دهند اما به طور معمول از آن به صورت آبپز و یا پخت به همراه پلو استفاده می کنند.
برای آبپز کردن باقلا سبز، از باقلا با پوست استفاده می کنند و برای استفاده از آن به همراه پلو، از باقلا سبز بدون پوست بهره می برند.
عرضه باقلا سبز بسته بندی
باقلا سبز بسته بندی شده به شکل های مختلفی به بازار عرضه می شود.
این باقلا سبز ها به سبب خواص درمانی فوق العاده ای که دارند، مصرف آن از نظر علم پزشکی بسیار توصیه شده است.
برخی از این خواص عبارتند از:
• درمان پارکینسون
• کنترل فشار خون
• کنترل قند خون
• درمان سنگ کلیه
• درمان ورم مثانه
• درمان رماتیسم
• درمان نقرس
• رفع گرفتگی صدا
• درمان سرفه های مزمن